برگزاری بازدید علمی – دانشجویی از مواریث تاریخی، تمدنی و آثار شاخص بافندگی و نساجی شهر کاشان

بازدید علمی – دانشجویی از مواریث تاریخی، تمدنی و آثار شاخص بافندگی و نساجی شهر کاشان به همت انجمن علمی - دانشجویی طراحی پارچه و لباس روز پنجشنبه به تاریخ 21 اردیبهشت برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، در این اردو که با حضور نزدیک به 40 نفر از دانشجویان و با راهنمایی فتانه الماسی مدرس نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، دانشجویان از تعدادی از کارگاه‌های پارچه‌بافی، رنگرزی و قالیبافی و نیز بناهای تاریخی چون باغ و حمام فین و برخی خانه‌های تاریخی شهر کاشان بازدید کردند.
کاشان از مهم‌ترین مناطق برای صنایع نساجی در طول تاریخ به شمار می‌رود که انواع بافتنی‌ها چون دارایی‌بافی، مخمل‌بافی و... در آن ایجاد و توسعه یافته که با دستگاه‌های دووردی و چهاروردی بافته می‌شوند.